HALAMAN UTAMA

Siaran Langsung Sidang Parlimen Malaysia

Assalamualaikum semua, marilah kita dengarkan ahli Parlimen Malaysia bersidang secara langsung di sini, melalui U Stream yang dibawakan terus daripada Parlimen Malaysia. Ianya akan dapat diikuti secara langsung apabila ahli parlimen mula bersidang. Siaran Langsung sedang berlangsung ketika entri ini ditulis pada 26 September 2012 (Rabu, 10:30pagi).

Oleh sebab kita sebagai rakyat biasa, mungkin sukar untuk datang ke Parlimen mendengarnya secara terus, oleh yang demikian, siaran langsung ini akan dapat membolehkan kita sebagai rakyat Malaysia dapat menilai dan mendengar bagaimana mereka bersidang dan secara tidak langsung dapatlah maklumat yang terkini mengenai isu yang dibincangkan oleh wakil-wakil rakyat yang dipilih rakyat dan sedang bersidang di Parlimen Malaysia.

(Siaran Langsung ini mungkin hanya akan bersiaran secara langsung ketika parlimen Malaysia sedang berjalan di bangunan Parlimen Malaysia.)Semoga dengan adanya siaran langsung ini, kita akan dapat maklumat yang terus daripada sidang Parlimen di Malaysia.
Untuk rujukan mengenai blog Parlimen Malaysia. Boleh rujuk di sini.

Sekian, Terima kasih.
MINDA INSAN - Info Ditambah, Minda Bercambah.

Tiada ulasan:

Nuffnang