HALAMAN UTAMA

Himpunan Sejuta Ummah Langsung Di Kedutaan Amerika Syarikat

Assalamualaikum, saudara-saudari sekalian, Himpunan Sejuta Ummah yang sedang berlangsung selepas solat Jumaat di kedutaan Amerika Syarikat hari ini 21 September 2012 boleh disaksikan secara langsung di sini yang dibawakan oleh Channel Di Ustream ini. Bermula selepas solat Jumaat, beberapa ucapan dibuat kepada hadirin yang datang berkumpul. Dalam ucapan tersebut beberapa perkara telah dipetik.

Menurut laporan media antarabangsa penerbit filem tersebut telah menyatakan bahawa mereka telah menggunakan 60 orang pelakon, 45 krew dan mendapat dana daripada pelabur Yahudi seramai 100 orang dengan kos US$ 5 Juta.

Saksikanlah siaran langsung daripada Perhimpunan Sejuta Ummah daripada Bangunan Tabung Haji ke Kedutaan Amerika Syarikat ini dengan usaha ahmadnadikarusan.

Jangan lepaskan peluang menyokong perhimpunan daripada jauh. Siaran langsung ini dibuat untuk berkongsi dengan ummat Islam di seluruh dunia dengan mesej yang disampaikan melalui penzahiran bantahan ini dibuat.

(Kemaafan dipohon jika siaran langsung ini akan terhenti pada bila-bila masa kerana kehabisan bateri device)Semoga perhimpunan ini berjalan dengan lancar sehingga selesai dengan keadaan aman dan tenteram.

Antara imej yang diperolehi daripada pelbagai sumber, selain 2 album facebook di bawah:-

Anda juga boleh melihat gambar-gambar lain di


Himpunan Aman Di Masjid Kg Baru 21/9/12w7yalz.jpghttp://distilleryimage1.instagram.com/da79fe6203bd11e2ae2a22000a1d0127_7.jpg

w6nfr.jpg


Di mana sahaja kita berkumpul, menyatakan bantahan, hanya satu tujuan, menentang sekeras-kerasnya penghinaan yang dibuat ke atas junjungan besar kita, Nabi Muhammad S.A.W. Alhamdulillah, tiada apa-apa perkara yang tidak diingini sepanjang perhimpunan berlangsung.

Sekian, Terima kasih.
MINDA INSAN - Info Ditambah, Minda Bercambah.

Tiada ulasan:

Nuffnang