HALAMAN UTAMA

Siaran Langsung Pembentangan Bajet 2013 Dewan Rakyat

Assalamualaikum, hari ini pada pukul 4.00 petang akan diadakan pembentangan Bajet 2013 yang akan dibentangkan di Parlimen oleh Perdana Menteri dan Menteri Kewangan, YAB Dato' Sri Mohd Najib Tun Haji Abdul Razak. Marilah kita dengarkan apakah yang disampaikan dalam intipati pembentangan tersebut, adakah memberikan kelebihan kepada rakyat atau pun tidak, sama-sama kita nantikan.

Oleh demikian, saya kongsikan siaran langsung dalam talian yang boleh diakses rakyat Malaysia yang tidak mahu ketinggalan dalam pembentangan bajet untuk kali ini. Namun, jika saudara terelepas untuk mendengar pembentangan ini, anda boleh juga mendapatkan teks penuh ucapan pembentangan bajet tersebut dengan memuat turun di laman web Bajet 2013 selepas selesai ucapan pembentangan bajet tersebut lebih kurang pada pukul 6.00 petang.

Saksikanlah secara langsung di bawah ini yang dijangka akan bermula pada pukul 4.00 petang nanti.


Boleh dapatkan selepas pembentangan bajet 2013 bermula pukul 6.00 petang:-
Sekian sahaja, silalah ke laman web Kementerian Kewangan Malaysia untuk mendapatkan meklumat lebih lanjut mengenai pembentangan bajet ini. Anda juga boleh memberikan pandangan di Facebook Bajet 2013, Laman web 1 Malaysia.com.my dan Twitter dengan #bajet2013 atau pun #tanyanajib.


Sekian, Terima kasih.
MINDA INSAN - Info Ditambah, Minda Bercambah.

Tiada ulasan:

Nuffnang