HALAMAN UTAMA

MyKad Smart Shopper Dalam Aplikasi APPLE

Assalamualaikum, sebelum ini saya telah kongsikan peluang perniagaan program AFFILIATE JUNCTION (AJ) hanya menggunakan Mykad bersama pembaca sekalian. Tetapi pada hari ini, saya ingin kongsikan pula bagaimana Program MyKad Smart Shopper ini telah berada dalam aplikasi produk terkemuka Apple. Percaya atau tidak, inilah sesuatu yang sangat membanggakan dan membuktikan bahawa program ini sememangnya akan menjadi satu fenomena terbaru untuk beberapa tahun lagi.

Namun, ini adalah sesuatu permulaan yang sangat mengagumkan dan bakal berkembang dengan lebih meluas bukan sahaja ke seluruh Asia malah ke seluruh dunia. Jadi, kepada anda sebagai pengguna atau pun pengkedai bolehlah melihat bagaimana potensi anda apabila melihat peluang dalam menggunakan projek ini sebagai satu daripada penjana pendapatan anda secara berterusan.

Anda boleh mendownload aplikasi ini di AFFILATE JUNCTION (AJ) Pertama di ASIA.

Di bawah pula saya tunjukkan antara fungsi dan aplikasi yang boleh digunakan menggunakan Ipad dan Iphone yang ditunjukkan dalam laman web aplikasi Apple.

Halaman AFFILIATE JUNCTION dalam laman aplikasi Apple :-


iPhone dan iPad boleh menggunakan aplikasi ini :-


Cara memasang aplikasi Affiliate Junction (AJ) - This Way Please Apple :-
Aplikasi Tambahan yang akan diperolehi penggunaAplikasi yang memberi kelebihan kepada Pengkedai/Merchant/PeruncitKedai Terlibat akan dipaparkan mengikut Jenis PerniagaanKelebihan menggunakan aplikasi iniAnda boleh menggunakan GPS ke Kedai, Memberikan Rating dan BerkongsiDownloadkan Aplikasi Affiliate Junction (AJ) di bawahJika anda mahukan maklumat lanjut mengenai Program Mykad Smart Shopper yang mana membolehkan anda menggunakan atau mempromosikan perniagaan anda dalam aplikasi ini secara PERCUMA, silalah emailkan kepada saya pertanyaan tersebut di alamat :

Email : emailfarid88-bisnes [at] yahoo.com  atau
Facebook : Farid Aspar.Insya-Allah, saya sedia membantu. Terima kasih.

Untuk makluman anda, program ini baru meyambut ulang tahun pertama pada Novermber 2011 baru-baru ini. Bermula dengan penubuhan syarikat I Synergy Universal Sdn Bhd oleh Pengarah Eksekutif (CEO) I-Synergy Universal, Lawrence Teo (1979) yang berasal daripada Keluang, Johor pada 2008 dan telah berkerjasama dengan JPN dan MDeC pada November 2010 untuk memprogramkan satu program usahasama menggunakan MyKad iaitu Program Mykad Smart Shopper.

Sekian, Terima kasih.

MINDA INSAN - Info Ditambah, Minda Bercambah.

Tiada ulasan:

Nuffnang