HALAMAN UTAMA

Benarkah "1 Kampus.com" Komuniti Baru?

Assalamualaikum, 1 Kampus.com Komuniti baru untuk semua? Betulkah? Para pembaca sekalian, kini pelbagai laman web diwujudkan bagi membolehkan kita memilih di manakah tempat yang sesuai untuk mencari kelompok-kelompok yang diminati oleh keseluruhan masyarakat di Malaysia khasnya. Namun, apakah antara laman web yang kita sertai itu benar-benar memenuhi keperluan kita? Mungkin agak sukar. Saya percaya dan yakin kebanyakkan di antara kita inginkan sesuatu yang dapat memberikan manfaat kepada diri kita sendiri ketika melayari internet bukan?Apa pun, saya di sini sekadar untuk berkongsikan mengenai 1 Kampus.com yang bertujuan tidak lainnya adalah untuk membentuk satu komuniti yang dapat berkongsi dan memberikan input kepada keseluruhan ahlinya. Anda boleh lihat secara lanjut mengenai 1 Kampus.com ini di bahagian maklumat lanjut laman tersebut. Difahamkan laman ini telah wujud sejak 2007 lagi yang suatu ketika dahulu dikenali sebagai myfwen.com dan dijenamakan semula pada 2009 dengan Komuniti 1 Kampus tetapi kembali aktif pada 2010.


Jadi, anda boleh cuba menyertai laman web ini untuk melihat apa yang menarik dan pada saya ianya boleh berkembang dengan lebih maju jika mendapat penyertaan yang baik daripada anda. Apa pun andalah penentu keseronokkan Komuniti 1 Kampus.com ini. Jom singgah sebentar di :-

Facebook Like

dan di Twitter


dan juga kumpulan terbuka di FacebookJika anda mahu menyertai cuma perlu daftarkan menggunakan pendaftaran baru atau pun menggunakan connection daripada Facebook pun boleh. Apa yang dirasakan baik, kita kongsi sama-sama, apa yang kurang kita cadangkan bersama.

Sebelum tu, mintak jasa baik pembaca sekalian, like gambar ini ye... di Facebook. Terima kasih.Untuk terus mendaftar boleh ke sini KLIK SAHAJAatau pun melalui Facebook lebih mudah KLIK SAHAJA DI BAWAH


Jadi selepas anda mendaftar dan sahkan pendaftaran. Anda bolehlah melihat sendiri dan menilai sejauh mana keunikkan dan kemesraan komuniti 1 Kampus.com ini. Saya setakat ini masih lagi melihat apakah kemudahan dan aplikasi yang menarik yang disediakan kepada ahli-ahlinya. Dan yang penting sekali, ianya boleh disertai oleh semua lapisan peringkat umur, sama ada yang masih bersekolah yang sedang melanjutkan pengajian di peringkat IPT dan juga yang sudah bekerja. Apa yang diutamakan ialah perkongsian yang baik di antara semua lapisan peringkat umur dalam pelbagai bidang. Insya-Allah. Ajak rakan-rakan anda jika anda fikirkan menarik. Insya-Allah komuniti ini akan lebih menarik dan lebih ceria dengan penyertaan anda.

Sekian, Terima kasih.

MINDA INSAN - Info Ditambah, Minda Bercambah.

Tiada ulasan:

Nuffnang