HALAMAN UTAMA

Latihan Percuma Serta Elaun Untuk Graduan

Assalamualaikum, lepasan ijazah dan mencari kerja? masih menunggu? saya mahu kongsikan pengambilan graduan baru yang menunggu pekerjaan dengan Projek Peningkatan Kemahiran Graduan Untuk Tenaga Kerja Bertaraf Dunia (GCAP) yang dijalankan secara percuma. 

Berminat meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris? Peluang kerjaya? Di sini peluang terbuka bulan ini tahun 2013.Adakah anda layak?

Ya! Jika anda merupakan graduan Malaysia dengan ijazah dan belum mendapat pekerjaan. Sukacita dimaklumkan bahawa GCAP akan dijalankan di seluruh Malaysia, maka bersedialah untuk lokasi latihan yang berdekatan dengan rumah anda. Tempat tinggal juga akan disediakan untuk sesetengah lokasi.

Elaun juga disediakan:
RM 600 (dengan penginapan) /
RM 800 (tanpa penginapan).

Sila hubungi atau emel kami untuk informasi yang lebih lanjut.

Siapakah penganjur GCAP?

Program GCAP disokong oleh Talent Corporation Malaysia Berhad di bawah naungan Jabatan Perdana Menteri Malaysia. TalentCorp telah memilih MyPartners Sdn. Bhd. untuk mengendalikan program ini.
TEMUDUGA

Setiap Hari: Isnin - Jumaat; 10 pagi - 4 petang 9th Floor, Menara TA One, 22 Jalan P. Ramlee, 50250 Kuala Lumpur. (Bertentangan dengan KLCC)

Temuduga boleh diadakan di lokasi berikut. Hubungi kami untuk sessi temujanji anda.
SENARAI LOKASI

Masterskills College, Kota Bharu
PT 310, Seksyen 17, Bandar Kota Bharu, Kelantan
Sila bawa bersama: Kad Pengenalan salinan dan asal; Sijil Ijazah Sarjana Muda dan Transkrip; Resume dan Gambar Berukuran Pasport

Jika terdapat sebarang pertanyaan, boleh komen dibawah, saya sedia membantu.

Sekian, Terima kasih.
MINDA INSAN - Info Ditambah, Minda Bercambah.

Tiada ulasan:

Nuffnang