HALAMAN UTAMA

Dengar Berita BBC Online Live?

Assalamualaikum, saudara sekalian, bagaimana mahu lihat channel berita luar negara secara online live? saya sekadar mahu berkongsikan linknya suapaya kita juga dapat mengetahui berita di luar negara. Mungkin juga kita tidak ada peluang untuk melihatnya secara langsung di rumah kerana ianya adalah siaran daripada luar negara.

Namun demikian, sesiapa yang melanggan ASTRO berpeluang melihat saluran daripada luar negara. tetapi tidak semua pelanggan ASTRO juga mampu untuk melanggan siaran berbayar ini. Tidak semua di antara kita mampu untuk membayar bil yang tinggi semata-mata untuk melihat siaran seperti berita BBC News. Apa pun, teknologi sekarang telah membantu kita untuk menyaksikannya secara langsung melalui internet secara percuma. Jadi, bagaimana? mudah sahaja, klik pada butang BBC WORLD NEWS LIVE di bawah.


Di atas, antara paparan yang diambil di dalam websites online secara live pada 9 Januari 2012 pukul 10:00 malam. Kadang-kala, berita daripada Malaysia juga mendapat liputan stesen televisyen luar negara.Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Jadi, jika ingin menyaksikan siaran BBC News, silalah klik pada butang di bawah.


Sebenarnya, ada juga stesen lain yang boleh dilihat secara online. Nanti saya kongsikan lagi. Insya-Allah, sekadar memberitahu apa kita boleh lihat di internet jika masa terluang.


Sekian, Terima kasih.

MINDA INSAN - Info Ditambah, Minda Bercambah.

Tiada ulasan:

Nuffnang