HALAMAN UTAMA

Lazada Buat Jualan Gila Murah Sebulan Sehingga 12 Disember 2016!

Assalamualaikum, Nak diskaun code Lazada tak? Tapi, korang tahu tak dalam tempoh sebulan bermula 11.11.2016 sehingga 12.12.2016 ada jualan murah di Lazada sempena Lazada Online Revolution. Kalau masih ada yang tak tahu, bolehlah segera tengok dekat website Lazada sekarang! Rugi kalau terlepas peluang ni.


Tapi nak kongsilah sikit, tak sangka pula Lazada ada bagi hadiah spesial plak. Hadiahnya ialah Box Of Joy sempena Lazada Online Revolution ni. Memang terujalah sikit. Bukan senang nak jadi bertuah dapat hadiah kan? Korang nak tahu tak apa ada dalam kotak tu?Takpe, nak kongsikan sikit, dalam tu adalah beberapa barang yang ditaja oleh syarikat-syarikat berjenama yang bersama-sama dengan Lazada untuk memberikan harga yang istimewa kepada sesiapa yang membeli belah di Lazada dalam tempoh masa sebulan bermula 11.11.2016.Antaranya ialah Lactokid Nestum perisa pisang, Nescafe perasa pandan, Maggi Royale perisa baharu dan Nestle Full Cream Milk pun baru juga ni daripada NESTLE, kemudian ada MamyPoko Gentle baby Wipes daripada Mamy Poko, L'OREAL Professionnel PARIS untuk Shampoo, Dual STYLERS ada 3 jenis termasuk MYTIC OIL, ada juga dia bagi Dual Drive m3.0 daripada SanDisk dan tak lupa juga foodpanda yang bagi panda comel ni.


Eh, ada tambahan lagi, Tefal Manual Chopper dan beg edisi khas Ola Bola daripada NESTLE pun ada tau.
Kalau korang nak cuba produk-produk baru ni, masa nilah yang sangat sesuai korang terus gi shopping di Lazada. Tapi korang tau ke, sebenarnya ada satu kod untuk korang dapatkan lebih diskaun kalau belum pernah lagi shopping dekat Lazada, sini nak kongsi sikit.

Tapi korang kena tahu jadual promosi dia, baru mudah.Sebelum korang nak checkout masa shopping nanti, boleh guna code ni. "25LAPOR20" untuk 25% diskaun.
Jadi jangan lepaskan peluang, cepat-cepat ke website Lazada untuk dapatkan produk yang korang suka dengan harga yang istimewa. 

Kalau korang pun berminat nak buat review macam ni, boleh emailkan terus ke affiliate@lazada.com.my untuk join Famili Lazada sekarang!

Sekian, Terima kasih.


MINDA INSAN - Info Ditambah, Minda Bercambah.

Tiada ulasan:

Nuffnang